Lego rindërton dhe një makinë tjetër dhe këtë herë është modeli Chevy Silverado

armir 0

Kjo kamioçinë e Chevrolet është rikrijuar komplet nga pjesë prej legosh.
Është një kopje ekzakte e modelit më të ri të markës Chevrolet, 2019 Chevy Silverado dhe është rindërtuar nga kjo kompani për të promovuar serinë e dytë të filmit Lego (The Lego Movie 2).

Në ndërtimin e kamiçinës janë harxhuar 334 544 pjesë Lego dhe është dashur një organizim tepër i madh duke marrë pjesë 18 ndërtues dhe 2000 orë për tu përfunduar.
Peshon 1500 kilogram.