Lotus Caravans Off Grid – një rimorkio luksoze për udhëtime familjare

armir 0

Nuk ka asgjë si të dalësh në ambiente të jashtme me familjen tuaj.

Ajo është një nga mënyrat më të mira për të mësuar fëmijët tuaj se si të mbijetojnë në natyrë, dhe një pushim i vogël nga një jetë shumë dinamike është një mendim i mirëpritur, veçanërisht gjatë këtyre kohërave, transmeton Telegrafi.

Ndoshta ju mund ta bëni një gjë të tillë me një makinën tuaj ose me një furgon ‘shtëpiak’ që keni ndërtuar ose blerë për këto lloj udhëtimesh. Por nëse ato nuk janë të mjaftueshme, shikoni këtë rimorkio të tërhequr nga Land Down Under – Caravans Off Lotid 2020.

Rrjeti Lotus Caravans Off Grid është rimorkio juaj përfundimtar për udhëtimet tuaja familjare. Ajo është një rimorkio mjaft luksoze me një kabinë që është mjaft e gjatë.

Brenda, Off Grid ofron një kabinë luksoze me mobilje moderne dhe pajisje më të reja. Ajo ka shumë për të ofruar.

Siç nënkupton edhe emri, Australian Lotus Caravans Off Grid ka tre panele diellore 170-vat dhe dy bateri të ciklit të thellë 120Ah për të siguruar nevojat e familjes suaj me energji.

Po, udhëtimet e zgjatura janë të mundshme me një mbushës baterie 25Ah dhe një rregullator diellor 45Ah, duke mbajtur të gjallë çdo pajisje elektronike.

Çmimi për këtë rimorkio nuk është i shënuar në faqen e internetit të markës.