Lukewarm Vauxhall Corsa GSI del përseri në skenë, por kësaj rradhe më e përmirësuar!

liridona 0

Vauxhall ka konfirmuar sot se synon të ndërtojë një Corsa GSi.
Lajme të mira për të rinjtë. Corsa GSI është kthyer, dhe megjithëse duket pothuajse saktësisht e njëjtë me “djalin” e madh Corsa VXR, sepse ajo ka vetëm 148 kuaj fuqi të frenave nga një motor 1.4-litërsh turbocharged.

Natyrisht nuk është diçka e tillë aq shpejt sa një VXR. 0-62mph merr 8.9 sekonda dhe shpejtësia maksimale është 128 m/ore. Jo shumë më shpejt se GSI i Corsa në fillim të 90′,por mjafton për të futur veten në telashe.

GSi i ri do të jetë një lloj nën-VXR; do të shfaqë elementët e shasisë dhe të projektimit nga Corsa VXR aktuale, duke përfshirë rrotat e aliazhit 18 inç, pezullimin dhe frenat.

 


Vauxhall nuk ka vënë në dukje motorin në ofertë, por presin diçka nën VXR-së në rang-në krye të 202 kuaj fuqi, turbo 1.6 – ndoshta 1,4-litra me 150bhp? Kush e di!Ajo që dimë është se GSi i ri do të jetë një “makinë e shkathët dhe praktike per shoferin, por me gjithë hapësirën dhe efikasitetin e modelit të rregullt”. Do të kemi më shumë informacion më vonë gjatë vitit kur fillojnë porositë e para.

This post is also available in: English