Mahnitëse! BMW zbulon fotot e konceptit iNEXT SUV

ardita 0

Pas zbulimit të konceptit në një ngjarje private shtatorin e kaluar, BMW ka zbuluar fotografitë e para të SUV-it iNEXT.

BMW iNEXT do të nisë prodhimin në vitin 2021, emri përfundimtar i modelit akoma nuk dihet. BMW ka thënë se testimet janë bërë për të parë limitet e sistemit me katër rrota dhe efektet e tij gjatë drejtimit të mjetit në dimër, por edhe për të parë efikasitetin e motorit elektrik.