Mahnitëse! Ja sesi do të dukeshin makinat sportive të shndërruara në furgona

ardita 0

A e keni imagjinuar ndonjëherë sesi do të dukeshin makinat e markave si Bugatti, Porsche , Alfa Romeo etj po të ekzistonte një version tjetër i këtyre super makinave?

Epo puna më e fundit e projektuesit të famshëm rus Nikita Aksyonov  na ka surprizuar shumë. Ai ka bërë një seri skicash spekulative që tregojnë se si do te dukeshin makinat e markave të famshme  po të ishin projektuar që në fillim si furgona.

Ai ka shfrytëzuar ADN-në e disa prej makinave më të njohura dhe ia ka dalë t’i shndërroje në furgona.
Dizanjimet e tyre duken shumë të çuditshme ndoshta ngaqë gjithë jetën i kemi parë ndryshe por janë shumë interesante.

9. Audi

8. Porsche

7. BMW

6. Alfa Romeo

5. Lexus

4. Infiniti

3. Subaru

2. Skoda

1. Bugatti

Lini një Përgjigje