Mahnitëse! Kia zbulon më tepër detaje për modelin e ri Ceed 2018

ardita 0

Prezantohet një makinë tjetër e re me një çmim të arsyeshëm. Kjo është Kia Ceed e re edhe pse jo në çmimin e Kia Ceed të prodhuara shumë kohë më parë kur Kia nuk ishte kjo kompani e madhe që është sot sërisht, çmimi është i arsyeshëm.

Trupi i Kia-s së re peshon rreth 23 kg më pak se i Kia Ceed-it paraardhës por me sistemet teknologjike si lane assist, adaptive cruise control dhe shumë të tjera ato 23 kg janë vendosur sërish në makinë.

Ceed i ri ka bërë shumë ndryshime brenda makinës por që nuk shihen në sipërfaqe të saj. Gjatësia e makinës është e njëjta por me ndryshimin se pjesa e përparme është më e shkurtër dhe ajo e prapme më e gjatë.

Kia Ceed është një nga makinat më të mira për kategorinë e saj. Ajo është shumë e rehatshme dhe pilotimi është shumë i saktë dhe argëtues. Edhe pse Ford Focus është makina më e mirë në këtë kategori dhe Volskwagen Golf është shumë e veçantë Kia Ceed është padyshim një nga 2 ose 3 makinat më të mira të kësaj kategorie. Ajo vjen me një çmim prej 18,295 paundësh.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”79″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

This post is also available in: English