Mahnitëse! Shikoni disa nga makinat më unike Golf të Volkswagen-it

ardita 0

Volkswagen Golf tani është 46 vjeç, që do të se planifikuesit e produktit, inxhinierët dhe departamentet e marketingut kanë patur pothuajse gjysmë shekulli për të qënë kreativ me të, kryesisht kjo ka qënë një gjë e mirë.

Ekzistojnë gjithashtu disa modele të pazakonta në historinë e Volkswagen Golf. Pra jo vetëm që do të përfshijmë në këtë listë modelet më të shpejta por edhe ato që do të na lë pa fjalë.

1986 VW Golf GTI 16V

1989 VW Golf Rallye G60

1996 VW Golf Harlequin

VW Golf R32

2007 VW Golf GTI W12-650

2016 VW Golf GTI Clubsport S

2019 VW Golf GTI Rabbit Edition