Makina amfibe që përveçse ecën në rrugë, lundron edhe në ujë (Video)

ardita 0

Kjo makinë e jashtëzakonshme dhe super e rrallë duket sikur ka dalë nga filmi i James Bond.
Gil Dezer na tregon më tepër për këtë makinë panterë e cila lundron edhe në ujë.

Po ta shohësh nga paraqitja e jashtme,  të jep pershtypjen e një mjeti që duket si Jepp por në të vërtetë kjo makinë transformohet në varkë  dhe lundron në ujë.
Gjithësej  ekzistojnë 20 makina të tilla në të gjithë botën.

Pronari i kësaj makine i cili jeton në Miami thotë se sa herë shoh që ka trafik unë e ngas makinën drejt e në ujë dhe në këtë mënyrë arrij më shpejt në destinacion.

Shpejtësia maksimale që ajo arrin është 72 km/orë.  Ai gjithashtu mendon që herën tjetër kur James Bond-it i duhet të arratiset nga të këqinjtë, ky do të ishte mjeti i duhur.

Lini një Përgjigje