Makina e sigurisë përplaset me murin përpara se të filloi gara!

liridona 0

Makina e sigurisë në videon e mësiperme, është perplasur qënë fillim te garës duke vonuar fillimin e saj.

Fillimi i garës u shty me 27 minuta për të fshirë rrëmujën. Për fat të mirë, të dy shoferet nuk pësuan deme dhe u kontrolluan në qendrën mjekësore të qarkut.