Makina elekrike Kenguru është e përshtatshme për ata që janë në karrige me rrota

armir 0

Kjo makinë është një makinë elektrike e quajtur Kenguru dhe është ideale për të udhëtuar më nëpër qytete. Dera e pasme e kësaj makine kontrollohet me telekomandë nga personi që e ka dhe kthehet kështu në një derë hyrëse dhe dalëse. Kjo makinë e vogël manovrohet apo drejtohet nga një timon dhe kap një shpejtësi maksimale prej 45 km/orë. Bateria e Kengurus mund të mbajë 109 kilometra vetëm me një karikim pa u harxhuar dhe ka një çmim prej 25,000 dollarësh.

This post is also available in: English