Makinat që shihni në reklama mund të mos jenë të vërteta

armir 0

“Blackbird” është një makinë që mer çdo lloj forme me ka një kamër në pjesën e përparme dhe mund të imitojë pothuajse të gjith llojet e makinave. E krijuar nga “Mill”, një studio krijuese, kjo makinë është projektuar për të thjeshtësuar prodhimin e reklamave të makinave.

Ka një motorr elektrik të programueshëm i cili mund të imitojë shpejtësitë e ndryshme të pothuajse çdo makinave. Shasia mund të lëvizet dhe modifikohet dhe kështu mund ti përshtatet gjatësisë dhe lartësisë të llojeve të ndryshme të makinave ndërsa amortizatorët i kopjojnë karakteristika të tjera makinave.

Grupi i kamerës në makinë tregon një zonë të mbuluar dhe më pas një lazer 3D skanon dhe gjeneron ambjentin virtual. Dizenjatorët më pas i shëndërrojnë dhe krijojnë modelin e makinës që duan. Rezultatet janë me të vërtetë bindëse.

https://www.facebook.com/YourFutureCarInTheKnowbyAOL/videos/323269475096806/

This post is also available in: English