Maserati i jep rendësi SUV-ve pas rritjes se tregut të kësaj kategorie, ja çfarë planikifikon!

Mariglen 0

Në planin pesëvjeçar të Maseratit, marka italiane zbuloj plane për një SUV më të avancuar se modeli Levante. Hollësira nuk kanë dal por Maserati siguron që SUV i ri do të jetë më kompakt, 50:50 shperndarje të peshes, do jetë më e mira në klasin e vetë sa i përket fuqis dhe peshes dhe sigurisht do ketë një manuvrim superior.

Dhe e fundit, makina do kët një zëmer hibride. Fatkeqësisht të gjithakëto nuk nuk do ndodhin para vitit 2022. 

This post is also available in: English