Mazda 3 e re debuton në Los Anxhelos ‘Auto Show’ 2018

ardita 0

Edhe pse nuk është konfirmuar nga prodhuesi japonez, Mazda 3 e re duhet të vijë gjithashtu me një opsion me sistemin e tërheqjes me të gjitha rrotat dhe marshin manual.

Në panairin e veturave në Los Anxhelos, ku u zbulua gjenerata e re e Mazda 3, u shfaq një model para-prodhimi me sistemin e tërheqjes All-wheel Drive dhe marshin manual.

Mazda 3 vjen me gjeneratën e re të motorit Skyactiv-X, në version me benzinë 1.5 dhe 2.0-litër, dhe dizel me 1.8-litër.

Akoma nuk jane bere te ditura performanca e saj dhe çmimi por  shitjet e saj do te fillojne ne fillim te vitit 2019.