Mazda Vision Coupe në Gjeneva motor show.Më e mrekullueshme dhe më e fuqishme se kurrë!

liridona 0

E mrekullueshmja Mazda Vision Coupe mbetet po aq e mrekullueshme si sot si edhe kur e pamë më parë në tetor të vitit të kaluar.
Në shfaqjen motorike të Gjenevës të këtij viti, ne pamë bukurinë e Mazda dhe vazhdon të na habisi kjo makinë. Coupe me katër dyer të mëdha, të pastra dhe me shkëlqim. Ajo është thjesht e mrekullueshme.Me sa duket, si pjesë e festimeve me bazë në Gjenevë, Vizioni Coupe mori edhe një çmim “makina koncept e vitit”.

Vizioni Coupe tregon përsëritjen më të re të gjuhës së dizajnit Mazo Kodo, një gjuhë që do të spërkasë hijeshin e saj mbi gamën e plotë të Mazda për shtatë vitet e ardhshme.
Pas zbulimit të makinës në tetor të vitit të kaluar, në shfaqjen e Tokios, Mazda tha se Vizioni Coupe “heq dorë nga lëvizja ritmike që prioritetet e dizajnit Kodo theksuan në gjuhën e trupit”.

Ne e dimë që Mazda është ende në zhvillim të motorit rrotullues, shefi i projektimit Kevin Rice na tregoi se lartësia e mbulesës së paraardhësit të Vizioni Coupe, Vizioni RX, është bërë në mënyrë specifike për të paketuar një lloj të caktuar të motorit.”Askush tjetër nuk do ta kishte zhvilluar motorin rrotullues. Ne menduam se mund të merrnim diçka të mirë nga kjo gjë, dhe ne fakt ne e bëmë, por ne nuk ndaluam kurrë së zhvilluari atë “, tha ai. “Në dhomat e pasme të Mazda, ne jemi duke e zhvilluar atë dhe kur bota të jetë e gatshme të blejë një motor rrotullues, ne do të jemi gati ta ofrojmë atë,” shtoi ai.

BOTA ËSHTË E GATSHME, Mazda dhe Vizioni i RX. Përshtatni të dyja me motorë rrotullues masivisht të fuqishëm dhe të lartë. Rehatohuni ne sendilje dhe pushtohuni nga ndjenja e mrekullueshme që do tju falë kjo super makinë.

[Best_Wordpress_Gallery id=”15″ gal_title=”Mazda”]

Lini një Përgjigje