McLaren është duke ndërtuar modelin Senna GTR

Admin 0

McLaren ka konfirmuar ndërtimin e McLaren Senna GTR pas shfaqjes të një prototipi të kësaj makine në Geneva Motor Show. McLaren Senna GTR  do të ketë të njëjtin motorr V8 të përdorur nga çdo McLaren pork y do të jetë më i fuqishëm dhe do të mund të prodhojë deri në 813 kuajfuqi. McLaren ende nuk ka dhënë ndonjë informacion se sa do të jetë pasha e makinës apo se sa është shpejtësia maksimale.

Duke qenë se do të jetë një makinë që do të përdoret vetëm në pistë, pamja e brendshme do të ndryshojë nga një McLaren Senna. Makina do të përshtatet si një makinë sportive që mund të garojë në pistë. Testimet e para të kësaj makine do të fillojnë në fund të muajit. Kompania do të ndërtojë vetëm 75 modele të tilla dhe çmimi i një makine të tillë ishte 1.43 milion dollarë.

This post is also available in: English