McLaren F1 më perfekte se kjo,nuk keni parë kurrë!

liridona 0

Ka McLaren F1s. Dhe pastaj ka McLaren F1s. Ky është ky i fundit – standardi i parë i ‘F1’, pasi u përmirësua nga fabrika në ‘LM Specification’. Dhe mund ta blesh. Jo në ankand, por nga departamenti i ri i shitjeve private të RM-së për një shumë të pa përcaktuar. Duke pasur parasysh herën e fundit që kjo gjë ishte në shitje, ajo solli shifren $ 13.7million.

Fillimisht përfundoi si një AMG e gjelbërt mbi një dy-ton krem ​​/ brendshme lëkurë e gjelbër, Chassis 073 u dha pronarit të saj të parë, në shtator 1998. Para shumë kohë ajo u dorëzua në departamentin që ne tani e dimë si MSO – McLaren Operacione të veçanta – për tu shndërruar në “F1 më të mirë dhe më të dëshirueshëm në planet”.

MSO eshte pajisur me të njëjtin motor V12 të “specifikimit LM” si makina e garës GTR të kompanisë, duke i dhënë 680 kuaj fuqi në 7,800 rpm në sajë të një raporti të përmirësuar të kompresimit, kamerave të përmirësuar, pistoneve dhe sensorëve të rinj të presionit të ajrit. Vetëm dy F1 ishin pajisur ndonjëherë me këtë motor. Dhe kjo është një prej tyre.

[Best_Wordpress_Gallery id=”200″ gal_title=”mc”]

This post is also available in: English