McLaren garon përballë Audi R8! Njëra më e bukur se tjetra! (Video)

liridona 0

McLaren është padyshim një makinë favorite.Një motor twin turbocharged 3.8-L V8 prodhon 562 kuaj fuqi. Zero – gjashtëdhjetë metra janë bërë në vetëm 3.1 sekonda në rrugën e saj për një shpejtësi të lartë prej 204 m/orë.

Në krye të kësaj, vetura peshon vetëm 1451 kg në sajë të përdorimit të gjerë të fibrave të karbonit. Kjo është një makinë e projektuar për të ecur shpejt dhe të duket e shumë mirë duke e bërë këtë gjë.
Nga ana tjeter është Audi R8. 5.2-L Motor V10 prodhon 602 kuaj fuqi, duke e lejuar atë të shkojë nga zero në gjashtëdhjetë metra në vetëm 3.2 sekonda.