Me këtë paisje nuk do e keni më të vështirë të shkarkoni gjëra nga kamioçina juaj

armir 0

Ky aksesor është krijuar për t’ju kursyer kohën dhe për ndihmuar shpinën tuaj që të mos mbaj më pesha të rënda.
Aksesori i quajtur ‘’LoadHandler’’ mund të shkarkojë një kamioçinë të mbushur plot për rreth 30 sekonda. Thjesht hapni dhe tërhiqni fletën më pas përdorni sistemin me rrotullim të levës për të shkarkuar.

Mund ta përdorni për të shkarkuar gura, dhe, tallash, dru zjarri etj. Ky aksesor ka një kapacitet peshash deri në 1360 kg ndërsa çmimi shkon deri në 110 dollarë.