Me këto kamionat e Samsung në qarkullim do e keni më të thjeshtë të parakaloni (video)

armir 0

Këto kamiona Samsung i lejojnë shoferët e makinave ta shikojnë rrugën para se të parakalojnë përmes tyre. Kamioni ka një kamera të montuar nga përpara e cila konektohet me wireless e cila tregon rrugën përpara kamionave të gjatë.

Imazhi më pas transmetohet në 4 ekrane të bashkuara të cilët janë të vendosur në pjesën e pasme të kamionit, gjë që e bën më të sigurtë parakalimin në një rrugë me 1 apo 2 korsi. Kjo kamër punon si ditën ashtu dhe natën kur është errësirë falë një opsioni “night vision”.