Mercedes-AMG G63 i blinduar kushton 1.2 milion dollarë

armir 0

Kjo makinë është e blinduar në maksimum. Sipas asaj që deklaron kompania, modeli G63 është projektuar të përballojë shpërthime dhe plumba të fuqishëm. Mbrojtja e kësaj makine mund të përballojë plumbat 7.62mm nga armë të fuqishme apo dhe shpërthimet nga granatat e dorës DM51. Sapo ndjehet rreziku nga shoferi, makina i siguron një arratisje të menjëhershme nga zona e rrezikut me motorrin 5.5 litra V8, 563 kuaj fuqi.
Kjo makinë ka kamera termale dhe me infra të kuqe për të survejuar perimetrin ku lëviz.

Brenda ka një ekran 4K ulra-high-definition dhe një bar të motorizuar më një kuti të montuar.

E gjithë kjo siguri vjen për ju me çmimin 1,2 milin dollarë. Sigurisht që janë shumë para, por kur paguani për sigurinë tuaj, këto para ja vlejnë.

This post is also available in: English