Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe duket edhe më sportive me paketën e re aerodinamike

Admin 0

Makina Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe është një makinat më të mira dhe më të shpejta që kompania gjermane Mercedes-Benz ka ndërtuar këto vitet e fundit. Për të gjithë ata që version bazë nuk i duket i mjaftueshëm kompnia gjermane ka menduar që ta bëjë makinën edhe më tërheqëse. Nëse jetoni në Gjermani për vetëm 3,391 euro ju mund t’i shtoni Mercedesit tuaj të ri edhe paketën aerodinamike që kompania ofron. Makina do të pamje pak më të ndryshme se modeli bazë.

Pjesa e përparme do të pësojë disa modifikime për t’i dhënë makinës një pamje më agresive, por duke e bërë këtë makinë edhe më të shpejtë. Gjithashtu disa ndryshime të vogla do të pësojë edhe bishti i makinës si edhe pjesa e mbrapme në mënyrë që makina të përfitojë sa më shumë shpejtësi nga pjesët aerodinamike.

This post is also available in: English