Mercedes-AMG sjell A45 në versionet me 383 dhe 416 kuaj fuqi.

liridona 0

Mercedes-AMG A45 së shpejti do të vijë në versionet me 383 dhe 416 kuaj fuqi.

Makina drejtohet mbi platformën me gomat e përparme aktive. Megjithatë sistemi i sofistikuar me të gjitha gomat aktive e lejon ndërrimin e gjendjes së drejtimit.Motori me katër cilindra turbocharged 2.0 litërsh i A45 përdor motorin me 301 kuaj fuqi të A35si një pikë fillestare. Por inxhinierët kanë bërë ndryshime aq të rëndësishme saqë Mercedes e klasifikon atë si një motor krejt tjetër.

A45 ka një sistem të teknologjisë së lartë të drejtimit të mjetit. Në vend të një diferenciali që dërgon fuqinë në aksin e përparmë, ka një friksion të ndarë për secilën rrotë.

Kjo karakteristikë lejon makinën të dërgojë 100% të fuqisë në një rrotë të vetme nëse është e nevojshme.

Sensorët monitorojnë tërheqjen, këndin e rrotullimit dhe këndin e drejtimit për të përcaktuar se si duhet të propocionalizohet fuqia në rrota.

Mercedes-AMG A45 do të debutojë së shpejti. Ndërsa në shitje do të dalë nga fundi i vitit.