Mercedes-Benz do të paraqesë B-Classin e ri tek ‘Auto Show’ në Paris

ardita 0

Mercedes-Benz do te prezantoje klasen e ardhshme B-Class ne ‘Auto Show’ te Parisit ne fillim te muajit tetor, gjithashtu do te prezantoje modelet A35, GLE dhe SUV EQC elektrik.

Kompania gjermane pohon se: “Ky automjet MPV do te ofroje me teper hapesire ne kabinen e udhetareve ne krahasim me paraardhesin si dhe do te kete nje dizajn unik”. Mercedes-Benz gjithashtu zbuloi se makina do te kete disa sisteme avancuese te cilet do te ndihmojne shoferin .

Shfaqja e makinave ne Paris do te zhvillohet ne daten 2 tetor, 2018.