Mercedes Benz prezanton veturën e së ardhmes

ardita 0

Mercedes Benz paraqit veturën e tyre të re, Vision EQS, që përfaqëson planet e kompanisë për të ardhmen e veturave elektrike.

Ky version elektrik kap 100 km për 4.5 sekonda, dhe ka shpejtësi maksimale prej 200 km/orë. Koncepti është pjesë e nismës së kompanisë për të prodhuar makina që nuk lëshojnë fare gazra dëmtues brenda 20 viteve të ardhshme.