Mercedes dhe Audi numër të madh shitjesh në 2019

ardita 0

Pas një viti të vështirë, shitjet e makinave në kompanitë e prodhimit të makinave Daimler dhe Audi u rritën nga fundi i vitit 2019, ku të dyja kompanitë gjermane postuan rezultate pozitive.

Ndryshimet në gamën e produkteve të tyre si dhe vështirësitë në përshtatjen me standardet e reja globale të emetimeve WLTP shkaktuan rënie në shitjet e të dyja kompanive me rreth 5% në gjysmën e parë të vitit 2019.