Mercedes Maybach Brabus-Emperor, jo të gjithë mund ta kenë!

liridona 0

Çmimi: 1.5 milionë dollarë

Modeli: Mercedes Maybach Brabus-Emperor

Motori: v12 me 900 kuaj-fuqi, që kap 100kmh për vetëm 3.7 sekonda, me një shpejtësi maksimale prej 350kmh

Vetëm 10 vetura të tilla ekzistojnë në botë, të mbuluara me 24 karat ari si jashtë ashtu dhe brenda