Mercedes ridizajnon modelin E-Class – detajet dhe fotot e para

ardita 0

Prodhuesi me qendër në Shtutgart ka lëshuar detajet e para dhe fotot e një E-Class të rivendosur që mbërrin në dyqane këtë verë.

Brezi i tanishëm i Mercedes E-Class debutoi në vitin 2016 dhe do të aktualizohet në vitin 2020, si në dizajn, ashtu edhe në teknologji. Në fotot e para zyrtare, makinat e ridizajnuara janë ende të kamufluara.

Modifikimet estetike përfshijnë parakolpin e përparmë dhe të pasmë, si dhe fenerët dhe dritat, të cilat duken të ngjashme me ato të gjeneratave aktuale të CLS dhe CLA.

Sidoqoftë, ndryshime domethënëse gjenden nën pjesën e jashtme të E-Class për vitin 2020.

E-Class i rifreskuar gjithashtu do të ketë versione të sistemit si asistimin për tollovi në komunikacion, ndihmës drejtues aktiv, ndihmësin e frenave aktivë, ndihmës aktivin e këndit të vdekur dhe paketën parkim me një kamerë 360 shkallë.

E-Class i ridizajnuar gjithashtu do të marrë motorin më të fundit të Mercedes me 272 kuaj fuqi 2.0, së bashku me sistemin EQ Boost. Do të ofrojë gjithashtu një 6-cilindër të ri me teknologji hibride 48-volt “të lehtë” dhe një sistem EQ Boost, duke siguruar 367 kuaj fuqi.

Ndryshime do të ndodhin edhe në kabinën. Mercedes do të instalojë një timon të ri shumë-funksional me kontrollet e prekjes, si dhe një tregues të ri të cilësisë së ajrit në kabinën. 

Blerësve do t’u ofrohet gjithashtu tipari Garda Urbane që siguron monitorimin e automjeteve gjatë parkimit.

Prodhuesi gjerman ende nuk ka zbuluar datën e premierës së E-Class të ridizajnuar, dhe mundësia e parë për këtë do të jetë panairi i veturave në Gjenevë.