Mercedesi i ndërtuar me tulla

Mariglen 0

Një artist kinez, i bindur se makina që do të ndërtonte nuk do të lëvizte asnjë centimetër nga vendi, përfundoi veprën e tij…dhe rezultati është një Mercedes Benz i ndërtuar me tulla.

Dai Yun nga provinca kineze Xian dhe skulptor i Qendrës Publike të Artit “Shenzhen” gjatë punimeve i qendroi besnik të gjitha përmasave reale të modelit që po ndërtonte dhe i vetëdijshëm që ajo s’do të lëvizte asnjë edhe një centimetër prej andej.“Automjeti” është vendosur për publikun në “Red Town Creative Park” në Shanghai.

This post is also available in: English