Mercedesit S-Class 2021, hidhini një sy pjesës së brendshme të makinës

armir 0

Luksi modern arrin një nivel të ri në brendësi të S-Class. Dizajnerët kanë krijuar një ambient për një ndjenjë të këndshme me një “sallë pritjeje” që shënohet me elegancë, cilësi të lartë dhe butësi.

Paneli i kontrollit me arkitekturë të re, modelim modern të sipërfaqes dhe paraqitjen ergonomike të ekranit bën një përshtypje të veçantë, shkruan Motor1.com.

Por aspekti i ndjenjës së mirë shkon edhe më tej: me përmirësimin e cilësisë së drejtimit dhe niveleve të ulëta të zhurmës, si dhe me një gamë të gjerë të programeve ENERGIZING Comfort, S-Class kujdeset për mirëqenien e pasagjerëve.

Ato gjithashtu qëndrojnë në gjendje të mirë falë një sistemi efikas të filtrimit të ajrit, i cili sinjalizon aftësitë e tij të reja përmes sistemit ENERGIZING AIR CONTROL.

Photo: Mercedes

S-Class ka qenë gjithmonë një vend për udhëtime të rehatshme dhe punë të qetë.

Me gjeneratën e re, brendësia është zhvilluar plotësisht në një “vend të tretë”, një strehë midis shtëpisë dhe punës.

Pothuajse të gjitha dimensionet në lidhje me rehatinë janë përmirësuar, në të dy variantet e modelit, S-Class me karrocë të shkurtër dhe të gjatë, si në sediljet e përparme ashtu edhe në ato të pasme.

Ky efekt plotëson modelin revolucionar të brendshëm, përfshirë lidhjen me arkitekturën e brendshme dhe elementët e dizajnit të jahtit.

Përveç deri në pesë ekrane, elementë të spikatur përfshijnë elementë të mëdhenj në panelin e instrumenteve në pjesën e pasme të automjetit.

Një version veçanërisht tërheqës është rimeso druri me pore të hapur, i ngopur me futje delikate të bëra prej alumini të vërtetë.

Teknologjia LED mundëson ndriçimin e brendshëm interaktiv: Ndriçimi aktiv i ambientit tani është i integruar në sistemet e asistencës së drejtimit dhe mund të mbështesë vizualisht alarmet. Për shembull, Active Blind Spot Assist paralajmëron për një përplasje të afërt me një animacion të dritës së kuqe. Për më tepër, reagimi është i mundur, për shembull, kur përdorni një sistem kontrolli klimatik ose një ndihmës zëri “Hey Mercedes”.