Mini-motorri elektrik vetëm me një rrotë

armir 0

Ju prezantojmë me motorrin elektrik me një gomë të quajtur ‘Ryno’.
Ky motorr i vogël kompakt është shumë praktik dhe i lezetshëm kur vini vërdall apo bëni xhiro me të.
Nuk kërkon ndonjë patentë për ta ngarë në rrugë këtë lloj mini-motorr.

Shpejtësia e tij ndryshon në varësi të lëvizjeve që ju bëni ndërsa e ngisni. Nëse shtyheni para, motorri e shton shpejtësinë ndërsa nëse përkuleni mbrapsht, motorri e ul shpejtësinë.

Fuqizohet nga një motorr elektrik dhe kap një shpejtësi deri në 16 km/orë.

This post is also available in: English