Mjeti që nuk njeh pengesa(video)

Mariglen 0

Kjo monstër quhet Sherp ATV, një mjet për të gjitha llojet e terreneve. E krijuar nga një kompani Ruse off-road, kjo makinë mund të hyjë nëpër moçale, borë me trashësi të madhe, mund të kalojë pengesa dhe të kalojë madje sipër ujit me “elegancë”.

Në tokë arrin një shpejtësi prej 45 km/orë dhe në ujë 6.4 km/orë.
Me rrotat e tij prej 1 metër e 52 centimetra dhe me një fuqi prej 44.3 kuaj fuqi ajo mund të ngrejë më shumë se 1 tonë.

Mund ta bëni të tuajën me një çmim prej 65,000 dollarësh.

This post is also available in: English