Modeli më i fuqishëm i lançuar nga Mercedes: AMG GT 4-Door.Jeni kurioz të shikoni mrekullinë e radhës?

liridona 0

Mercedes-Benz i parë AMG ishte një makinë me katër dyer. Kohët e fundit, sigurisht, AMG ka vizituar markën e saj të veçantë të magjisë në modelet Mercedes të të gjitha madhësive dhe konfigurimeve të trupit, nga nënkompaktët e klasës A në SUV të G-wagen. Por deri më sot, modelet AMG të ndërtuara me qëllim kanë qenë makina sportive me dy dyer.

Emri i saj zyrtar, Coupe Mercedes-AMG GT 4-Door, mund të jetë një zhgënjim, por ka shumë gjëra për të cilat duhet te jemi emocionues në lidhje me këtë makinë . Së pari, një sqarim në vija të pëgjithshme: Pavarësisht nga një përcaktim model që sugjeron se ky hyrje e re është një AMG GT, modeli në të vërtetë është bazuar në makinën e E-klasës MRA. AMG GT 4-Door ka një trup të vetin, me një siluetë të ulët dhe një xhamë të pjerrët.

GT63 është e pajisur me një turbo binjak 4.0-litër V-8. Është çiftëzohet me një automatik paksa të ndryshëm me nëntë shpejtësi – kjo zëvendëson konvertimin e çift rrotullues me një paketë me tufë të shumëfishtë – që përfshin funksionin AMG’s Race Start.

AMG pretendon se GT63 mund të ngarkohet në 60 mph në 3.3 sekonda nga një shpejtësi maksimale prej 193 mph.

AMG GT 4-Door arrin në Shtetet e Bashkuara vitin e ardhshëm. 63 modelet dalin në shitje në fillim të vitit 2019, me versionin 53 që do të pasojë në mes të vitit.

Lini një Përgjigje