Modeli Manhart MH5 si BMW M5

armir 0

Në qoftë se mendoni se modeli i fundit BMW M5 duket paksa kafshërore nga pamja, nuk jeni të vetmit.

Ky është Manhart MH5 me një trup prej karboni të spikatur dhe me një fuqi prej 710 kuaj fuqi dhe me dy turbo V8 të vendosuara.
Shpejtësia fillestare e kësaj makine nga 0-100 km/orë nuk është cituar ndërsa shpejtësinë nga 100-200 km/orë e kap për 5.9 sekonda.

Në pjesën e pamjes, ky model ka një bisht prej karboni dhe në pjesën e e pasme një difuzion agresiv, që do të thotë se aerodinamika është e përmirsuar duke siguruar kështu një pamje shumë më origjinale sesa një M5 e rregullt.
Modeli MH5 ka marmitë prej çeliku e cila është e lehtë për tu dukur.

This post is also available in: English