Modeli SP3JC i Ferrarit, ja se cilat janë të veçantat e tij!

liridona 0

Ferrari zbulon një SP3JC të veçantë me një motor të fuqishëm V12.

Kur keni shumë para, krijuesit e super karrocave do t’ju japin gjithçka që dëshironi. Dhe kur doni një makinë që ka qenë jashtë prodhimit për një vit, por me disa ndryshime shumë të veçanta, Ferrari nuk do të thotë jo – ata do t’ju kërkojnë vetëm një kontroll dhe disa vjet për të marrë punën.

Por në qoftë se jeni një lloj 1% që mund të sigurojë këtë kontroll, Ferrari mund të bëjë mrekulli.

Krijimi i fundit për të dalë nga Qendra Stiluese e Ferrarit është SP3JC, një emër që ndoshta do të nënkuptojë personin që ka porositur një makinë të tillë, por nuk mund të themi me siguri që kur Ferrari nuk zbulon emrat e klientëve të tyre.
Ajo që ne dimë është se ky klient dëshironte një roadster të ndërtuar nga një Ferrari F12tdf (i cili ishte versioni i F12 i bërë për të përkujtuar garën e automobilave Tour de France mbajtur mes 1899 dhe 1986). Ne jemi mjaft të sigurt se komisioneri donte një motor më të fuqishëm 6.3-L V12 që ishte vendosur ndonjëherë në një F12.
Për të filluar, nuk ka çati: është një udhëtar në kuptimin klasik, dmth. Nuk mund ta nxjerresh në shi. Së dyti, e gjithë tabela e përparme është ridizejnuar për t’i dhënë asaj një shprehje unike.