Modelit Tesla 3 i prishet timoni gjatë drejtimit

armir 0

Shoferi i shokuar iu drejtua shefit të Teslas, Elon Musk, pas incidentit me një shkrim në Twitter.

Pronari i një marke të re Tesla Model 3 ka pasur një defekt me timonin gjatë vozitjes. Për fat të mirë, askush nuk u lëndua gjatë këtij incidenti.

Pas rreth 40 kilometrave që britaniku Jason Tuatara kishte vozitur me Teslën e tij, ai dëshironte të kthehej në rrugëkalimin e tij. Dhe pikërisht atje ndodhi prishja e timonit, pra timoni ra.

“Ishte varur fjalë për fjalë nga pjesa se ku ishte e ngjitur. Unë isha në shok”, tha ai për New York Post.