Modifikimi i Ferrarit për modelin GTC4 Lusso T

Admin 0

 

Direkt pas modifikimit të modelit Ferrari 812 Superfast, Kompania Wheelsandmore e ka pasuruar ofertën e saj me programin e kompletuar për modifikimin edhe të një modeli tjetër të Ferrarit. 

 

 

Për Ferrarin e ri GTC4Lusso T kompania ka zgjedhur sistemin e ri të shkarkimit të gazrave, amortizatorët janë të modifikuar dhe modeli tani është më i ulët 30mm. 

 

 

Wheelsandmore ofron edhe disa paketa për përforcimin e motorit të këtij GTC4Lusso T – 3.9-litër Twin-Turbo V8. 

 

Lini një Përgjigje