Modifikohet modeli BMW M5, shikoni rezultatin një makinë “bishë”

ardita 0

Me sa duket 600 kuajfuqi nuk ishin të mjaftueshme për BMW M5 sipas Manhart, i cili ka modifikuar një nga makinat M5 si nga paraqitja e jashtme ashtu edhe performancën e saj.

Manhart e ka modifikuar këtë makinë në 700 kuajfuqi dhe kompania ka vendosur ta quajë këtë krijim MH5 700. Ai gjithashtu nuk thotë sesa kohë i duhet makinës për të arritur shpejtësinë nga  0-100 km. Me sa duket është e qartë qe nuk kemi të bëjmë me një M5 të zakonshëm.

Sedani është rreth 20 mm më afër tokës, ka disqe te reja. Për sa i përket pjesës së brendshme, modifikimet janë mjaft delikate, dyshemeja është e qendisur dhe në timon ndodhet logoja e kompanisë.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”87″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

This post is also available in: English