Monaco Yacht Show prezanton konceptin më të mahnitshëm deri tani të një jahti!

liridona 0

I gjithë dizajni është i mahnitshëm. E gjithë pamja shpaloset si një strehë e madhe e dritës nga dritaret e shumta dhe dritaret nga dyshemeja deri në tavan, duke ofruar pamje të gjithë rreth e rrotull.

Pjesa e përparme e saj ka një dritare te madhe të pjerrët nga dyshemeja në tavan, ofron një pamje spektakolare.

Qendra e brendshme e jahtit ndodhet në kuvertën më të ulët dhe kryesore dhe përmban një zonë lidhëse me një shkallë të hapur arkitekturore për një efekt jashtëzakonisht të gjerë.

Ura fluturuese në majë të kuvertës së urës, unike me dizajn dhe funksione, është e përkryer për të shijuar pamjet e botës, përreth me familjen dhe miqtë. Hapësira të jashtme të jashtme afreske janë të përkryer për ngrënie,piknik në det ose në port.

Të katër kuvertat janë të dizajnuara për rehati maksimale në sajë të pishinës së madhe të brendshme, sauna, trajtimit të bukurisë dhe zonave të masazhit dhe sallë ekspozite, e cila mburret me një ekran 384-inç.
Ashtu si konceptet e tjera që Sinot Yacht Architecture & Design ka prezantuar gjatë viteve, Art of Life është gati të ndërtohet për adhurues klasik të jahteve, të cilët dëshirojnë të ndërtojnë diçka shumë të ndryshme nga planet më konvencionale të superyacht.

This post is also available in: English