Motori që Arnold Schwarzenegger përdori në ‘Terminator 2’ është shitur për një shumë marramendëse

ardita 0

Filmi ‘Terminator 2’ është lançuar në vitin 1991, ajo nisi një gjeneratë të re të imazheve të krijuara nga kompjuteri. Një nga skenat më të harrueshme të këtij filmi është kur Arnold Schwarzenegger rreh pronarët e lokalit dhe vjedh një motor. Dhe ky motor Harley-Davidson Fat Boy doli në ankand këtë muaj.

Në ankand ky motor u shit për 480 000 dollarë, duke mposhtur çmimin e parashikuar të shitjes që ishte rreth 200,000 dollarë ose 300,000 dollarë.

Ka patur edhe sende të tjera të këtij filmi që janë shitur, ku përfshihet edhe një xhaketë që kishte veshur Schwarzenegger gjatë ngasjes së motorit. Kjo xhaketë është shitur për 24,000 dollarë. 

This post is also available in: English