Motorri i së ardhmes Mercedes One Class Revenge

liridona 0

Koncepti Mercedes One Class Revenge nga Alfonso Nuñez Perea, është “i fuqishëm, dinamik dhe skulpturor”.

Specializuar në Advanced Industrial Design në Córdoba, Argjentinë, Alfonso Nuñez Perea, krijoi konceptin Mercedes One Class Revenge motor, duke shfaqur aftësinë për të trajtuar atë me duar të integruara “në një hapësirë” si një risi.

Sistemi i avancuar i bërë nga një material elastik, i projektuar për t’u ndarë për të kompensuar kthesën e animuar, gjithashtu do të siguronte ngrohje.