Mrekullia e rradhës e Ferrarit! E mahnitshme

liridona 0

Ky është Sergio Ferrari. Është një prodhim i kufizuar i verdhë,me nje motorr V8, i ndërtuar për të festuar marrëdhënien e gjatë dhe të frytshme të Ferrarit me studion legjendare të dizajnit Pininfarina.

Kjo është arsyeja pse quhet Sergio; për të nderuar të ndjerin Sergio Pininfarina.

Pse keni nevojë për këtë makine? Së pari, është e rrallë. Vetëm gjashtë të tilla jane ndërtuar ndonjëherë.

Së dyti, trupi. Frymëzuar nga makina Pininfarina nga vitet ’60 dhe ’70, është një goditje e mrekullueshme e dizajnit.

Së fundi, dhe më e rëndësishmja, ajo bazohet në Ferrari 458 Spider, duke ruajtur – në fjalët e Ferrarit – atë “përmbajtje teknologjike” të mrekullueshme të makinës dhe “aspektet funksionale të kabinës së saj”.

This post is also available in: English

Lini një Përgjigje