Mund të duket si karikues USB normal por kryen dy funksione emergjence në makinën tuaj

armir 0

Kjo USB ka një funksion të dyfishtë dhe përveç se karikon mjetet tuaja elektronike, gjithashtu shërben si një jetë-shpëtues.
‘New Stringer’ është projektuar për të qenë multifunksionale dhe mund të punojë si një karikues normal, por edhe kryen dy funksione emergjence.

E para është që thyen me lehtësi çdo xham ndërsa e dyta është që shërben si thikë për të prerë rripin e sigurimit.
Të dyja opsionet janë perfekte për tu larguar nga makina sa më shpejtë të jetë e mundur.

This post is also available in: English