Mustang Bullitt i inspiruar nga Ford i Steve McQueen,tashmë është rikthyer në tregun e makinave!!

liridona 0

Ford është duke triunmfuar në Detroit Motor Show 2018 me një numër të madhë të zbulimeve, përfshirë Ranger 2019 dhe Edge ST, por ajo që përfaqëson profilin më të lartë të kompanisë është Mustang Bullitt.

Mustang Bullitt ka qenë një makinë i preferuar në çdo gjeneratë të njëpasnjëshme. Ka kaluar një dekadë që nga modeli i fundit, duke i dhënë Fordit mjaft kohë për të përmirësuar performancën dhe stilin e makinës. Një gjë që nuk ka ndryshuar me modelin 2019 është paraqitja e makinës me ngjyrë të gjelbër të errët që përputhet me rrota të zeza.

Posedon një motorr V8 me 5.0 litër Ford, i akorduar për të prodhuar të paktën 475 kuaj fuqi (15 kuaj më shumë sesa Mustang GT). Ndërsa GT standarde shkon deri në 155 m/ore, Bullitt është i kufizuar në një limit më të lartë që është 163 m/ore. Të gjitha Bullitt Mustangs deri më tani kanë paraqitur një performancë të bukur.

Pjesa tjetër e ndryshimeve mekanike të Bullitt janë transferimet nga lista opsionet e Mustang GT. Paketa Performance – përfshin frenat Brembo me rotorë më të mëdhenj, gomave Verore të Michelin PS4 dhe rripa magnetikë në dispozicion. Bullitt ka për qëllim të jetë një makinë shumë e shpejtë në rrugë.

 

Për këtë arsye, GT Performance Pack 2 nuk është i disponueshëm.

Nuk presim që një çmim i ri të jetë aq i lartë sa Shelby GT350 ($ 58,045), ne parashikojmë një shumë prej $ 40,000 ose $ 50,000. Shitjet fillojnë këtë verë.

This post is also available in: English