Ndenjësja e cila ju mbron kurrizin gjatë lundrimeve me varkë

armir 0

Kjo është ndenjësja e quajtur ”WavePro”.
Nenjësja e bënë lundrimin në det të rehatshëm, të butë, pa pasur ndonjë eksperiencë të keqe me kurrizin. WavePro përdor amortizator me ajër të cilët bëjnë që të jeni më të sigurtë dhe më komodë në varkën tuaj.

Ndenjësja është e thjeshtë për tu montuar dhe vjen në katër madhësi të ndryshme për t’ju ndihmuar juve që të jeni sa më komod. Tani nuk ka pse të keni më frikë nga lundrimet e pa-rehatshme.