Ndërthurja e sportivitetit dhe luksit, kjo është makina që Cadillac ka prezantuar në New York Moto Show!

liridona 0

Cadillac paraqiti CT6 V-Sport në Nju Jorkut Auto Show këtë javë, duke mirëpritur një variant të ri të performancës në familjen CT6.CT6 V-Sport debuton gjatë përditësimit të parë të madh të modelit duke përdorur elementë të dizajnit që u parashikuan nga koncepti Escala jo shumë kohë më parë.

CT6 është versioni i ri i dyfishtë turbocharged 4.2-litër V8, i vlerësuar në 550 kuaj fuqi dhe një çift rrotullues masiv prej 627 lb-ft. Ky është një motor tërësisht i ri – jo një përpunim i diçkaje që tashmë është në katalogun e motorit GM.

“CT6 V-Sport u krijua për ata që duan më të mirën nga të dy botët: sportivitet me performancë të lartë dhe një makinë luksoze me të gjitha komoditetet dhe teknologjinë që vijnë me të”, tha Lyndon Lie, inxhinier kryesor i CT6. Ai me arkitekturën e tij ka bërë të mundur një turbo binjakë V8 i ri Cadillac të shoqëruar me pezullimin e shtrënguar dhe ka zgjeruar CT6 që të jetë i balancuar dhe i aftë për të gjitha kushtet “.

Motori është vetëm një pjesë e recetës; CT6 V-Sport përmban një diferencial të pasëm mekanik të kufizuar dhe një pezullim të akorduar për aftësi më të madhe në kthesë.

[Best_Wordpress_Gallery id=”44″ gal_title=”2019 Cadillac CT6”]

Lini një Përgjigje