Në garë të drejtë: Audi RS6 e modifikuar vs AMG E63 S vs Porsche Panamera Turbo

liridona 0

Gjenerata C6 e Audi RS6 ishte një supermakinë e vërtetë nën një stil të pashembullt kur debutoi në vitin 2008. Motori V10 me 571 kuaj fuqi e bënte atë wagonin më të shpejtë.

Por bota e automobilëve nuk qëndron një vend gjithë kohën. Tani motorët hibridë dhe motorë turbo V8 premtojnë edhe më shumë fuqi. Pra, cili është ekuilibri i ri?

 

Në video Audi RS6 e modifikuar në një garë të drejtë kundër Porsche Panamera Sport Turismo e-Hybrid dhe Mercedes-AMG E63 S Estate, për të parë nëse gjenerata e vjetër mund t’i mësojë të rinjve ndonjë gjë.