Nëqoftëse doni ta bleni këtë RUF CTR3 Clubsport,ja sa është çmimi!

liridona 0

Ankandi i RM Sotheby në Monako po con në formimin e një gjëje mjaft të mirë. Krahas klasikëve të paçmuar dhe historikisht të rëndësishëm, është Sergio Ferrari , i cili pritet të shkoj deri ne 3 milion dollarë, dhe Koncepti i Konkurrencës Ferrari nga Michalak Design.

Ka edhe këtë – një nga vetëm shtatë RUF CTR3 Clubsports të bërë ndonjëherë. Ndryshe nga shumica e RUF-ve të tjera, kjo nuk bazohet në shitje me shumicë në një Porsche 911, por në një platformë te zhvilluar nga RUF dhe Multimatic – kompania përgjegjëse për montimin e Ford GT. Motori është një 3,8-litër Porsche. Fuqia është dërguar në gomat e pasme me shtatë shpejtësi të dyfishtë.

Me një peshë prej rreth 1.360kg (në sajë të shumë fibrave të karbonit), Clubsport do të bëjë 236 m/ore.
Si një nga CTR3-të e fundit të bëra ndonjëherë, kjo u shfaq në garën e këtij viti në Gjenevë, së bashku me RUF-in e re SCR. Është nënshkruar nga themeluesi i kompanisë Alois Ruf.
Çmimi? Mendohet të jetë mes 800,000 dhe 900,000 € për CTR3. Në fakt nuk është aq keq duke pasur parasysh performancën dhe ekskluzivitetin.

[Best_Wordpress_Gallery id=”86″ gal_title=”RUF-2″]

This post is also available in: English