Nëse jeni duke menduar për një aventurë atëherë ky është motorri që ju duhet

Admin 0

Honda CFR1000L Africa Twin është një motorr që të jep besim pavarësisht aftësisë tuaj në terrenet e vështira ose malore. Ai është një motorr 1200 kubikësh me përmasa të mëdha por është shumë efektiv dhe një nga më të mirët në kategorinë e tij. Ai është shumë i manovrueshëm dhe i lehtë pavarësisht përmasave.

Ky motorr është shumë i mirë edhe nëse udhëtoni në rrugë qyteti. Africa Twin është një motorr i mrekullueshëm nëse jeni duke kërkuar ndonjë aventurë. Çmimi i k një Honda Africa Twin është 8795 paund.

This post is also available in: English