Nëse keni probleme me parkimin kjo makinë smart do jua zgjidhë problemin (video)

armir 0

Njihuni me makinën smart të projektuar në Gjermani, Eo smart.

Kjo makinë është shumë fleksible për qytetet dhe mund të transformohet për tu futur në vëndet e parkimit të cilët janë të vështirë për tu futur duke përfshirë një asistent robotik i cili ndihmon në këto raste.

Gjithashtu kjo makinë mund të vetëdrejtohet me një shpejtësi maksimale prej 65 km/orë dhe gjatë kohës që jeni në ecje mund të bashkoheni me makina të tjera për të zgjatur udhëtimin tuaj nëse nuk keni mjaftueshëm karikim.

Tani nuk do humbni kurrë një vend parkimi me këtë makinë.