Nga toka në ujë për 5 sekonda me këtë kamioçinë amfibe

armir 0

Humdinga është një kamioçinë amfibe e cila mund të lëvizë nga toka në ujë ose nga uji në tokë dhe mjaftojnë vetëm 5 sekonda.
Kamioçina amfibe ka një motorr nafte 4.2 V8 e cila e lejon të krijojë deri në 370 kuaj fuqi.

Shpejtësia maksimale që mund të arrijë në tokë është 130 km/orë ndërsa në ujë kap një shpejtësi maksimale vetëm 50 km/orë.Mund të mbajë deri në 9 njerëz brenda saj.

Por kjo makinë nuk është i vetmi mjet ‘amfib’ i krijuar nga kompania e quajtur Gibbs. Kjo kompani ofron disa mjete të tjera të mrekullueshme duke filluar që nga 1-vendëshit deri te Off-Roaders shpëtues.

A do donit një kamiçinë që mund ta ngisnit dhe në rrugë dhe në ujë?